Yaşlanmayı geciktiren lezzet: Sardalya! Kuzey Ege’nin lezzet mirası, cilt, saç ve tırnak sağlığına doğal destek…
Türkiye denizlerinde de sürülen Sardin, proteinlere ve yaşlanmaya karşı kalsiyumla mücadele ile D vitamini zenginliği ile öne çıkıyor.
Sardine, saç, tırnak ve cildin besleyici özelliğine dikkat çeken uzmanlar, bu doğal desteğin altını çizmiştir.
Saç, tırnak ve cilt için doğal destek
The Spanish pharmacist Paula Martín Clas, the Salud de Tu Piel Está en los arrives (hidden in the health of the skin) in his book “, the sardines rich in calcium reduce hair loss, prevent hair loss, prevents the ruptures of the nails and increases the elasticity of the skin. The healthy fats found in fatty fish such as sardines and calcium, the health of hair and skin are indispensable in the skin and skin. protection of “İfadeler.
Türkiye mirasının lezzeti: çanakkale sardalyası
Dünyadaki beslenme hayranlarının favorilerinden biri olan Çanakkale Sardine, kalitesi ve iyi tadı ile beslenme listelerinde. Ege ve Çandanles'in taze sularında sürülen Sardina, vida yapraklarında hazırlanan geleneksel yöntemi ile bölgenin lezzetlerinden biri olarak öne çıkıyor.
“Tüm omega-3 ihtiyaçlarınızı karşılayabilir”
Amerikan diyetisyeni Lauren Manacer “, seçilmiş bir kutu sardalı, taze sardalya bir lezzet alternatifinin pratik ve lezzetidir. Özellikle zeytinyağı olanlar, doymamış yağ asitlerini koruyan, zirveye getirir.
Ruh halini dengeler ve zihinsel işlevleri destekler
Başka bir Amerikan diyetisyeni Jenny Shea Cabwn, zeytinyağı ile köpüklü konserve sardalyaların kalpten memnun olmayan kalpleri satın almanın basit bir yolu olduğunu vurguladı.
Amerikan Gıda ve İlaç İdaresi'nin (FDA) verilerine göre, sadece 85 gram Sardine 164 UI D vitamini içerir. Bu miktar, birçok ürüne kıyasla çok daha etkili bir D vitamini kaynağı anlamına gelir. D vitamini kemik sağlığını destekler ve beynin yaşlanmasını yavaşlatmada temel bir rol oynar. Sardina'daki B12 ve Omega-3 vitamini yağ asitleri bile ruh halini dengeler ve zihinsel fonksiyonları destekler.
(İHA)