KahvaltıSıradan yeniden düzenlemeÇin çinOdalarının dışında farklı bir lezzet eklemek ister misiniz? Bu noktada tam olarak patlıcadırÇeli ileriVE. Anatolica mutfağı Özel zevklerden biriIcan ReÇeli, damak bHafif aroması ve benzersiz tutarlılığı ile misafirlerinizi şaşırtacak bir tarif. Aubergines Rey Evde kolayca hazırlanabilirsinÇeli ile TablolarSizinkine yeni bir renk ekleyebilirsiniz. Kuyu, Kahvaltı masalarına bir fark katan bu lezzet nasıl yapılır? İşte, Lezzetli patlıcan reçel tarifi …
Patlican RECOBEN KatranBENFBEN
Malzeme:
1 kg kÜçuk Boy BatlYapabilirim
1 kg pudra şekeri
1 bardak su
1 Çay KaTuzdan limon
1 parça açık artırma tarçınİtibaren
4-5 Garofani
1 yemek kaşığı araziÇeşma(Çin, sorbağlı)
Patlican RECOBEN SaniyeBokBEN
KÜçuk Boy BatlIcans B mermilerini soyunKör bIrak.
Acı suyun CBelaÇin'de bir süre tuzlu suda bırakın.
Daha canlı bir kIvam IÇin EruplGİBİKireç üre kaymasıHazırlanan suda bekleyebilirsiniz.
Bu süreç kralÇelin daha parlak ve ayrıcaBunu yapmayan bir yapı sağlar.
Tencereye şeker ve su alın ve kaynatın.
Sıcak şerbet açık artırma tarçınEkle ve karanfil.
DüzenlemekNe yazık ki patlayıcılarSenin sorbeÇin ve K ekleyinHafif bir ateşte pişirin.
Patlıcan şerbeti Çekene kadar daha fazlasıİşleme devam ediyor.
Birka onu sobadan almadanÜç dakika önce limon tuzu ekleyerek reçel Şeker Engel.
HıdaBaskın patlıcanÇelini bunun gibiDokunmasına ve cam kavanozlarda tutmasına izin verin.
Afiyet olsun!